Webshop

ToolClub

Webshop med verktyg för skärande bearbetning

Responsiv design på ToolClub.se
Responsiv design på ToolClub.se

I september 2015 lanserade Dorato Tools ToolClub.se. Det är en hypermodern webshop innehållande de agenturer vi företräder, till exempel ZCC-CT och Granlund Tools. Vi har skapat shopen i en responsiv design så att den fungerar lika bra att surfa in på via såväl mobil som stationär dator. Den enda skillnaden är att menyerna blir färre ju mindre skärm du har, men funktionaliteten är där hela tiden.

Mina favoriter på ToolClub.se
Mina favoriter på ToolClub.se

Vi har också infört en hel del unika appar efter kundförfrågningar och tips. Bland annat så finns menyn ”mina favoriter” vilket innebär att du enkelt kan gå tillbaks och titta på vad du köper mest av för att därefter direkt beställa på denna lista. Du kan också på ett enkelt sätt gå igenom dina tidigare ordrar och  göra ombeställningnar denna vägen.

svarvskärsöversättaren på ToolClub.se
Svarvskärsöversättaren på ToolClub.se

En mycket uppskattad app på ToolClub.se är vår ”Svarvskärsöversättare”. Med denna app kan du enkelt ange något svarvskär du vill översätta till ZCC, och översättaren ger dig ett antal alternativ att välja på.

Från årsskiftet 2015/2016 gör vi om fraktvillkoren så att en ordinarie frakt kostar 95:-, över 1500:- är dina beställningar fraktfria. Frakter går vanligtvis med Schenker inrikes, framförallt Granlund. Från våra utländska leverantörer går frakterna vanligtvis med TNT, till exempel ZCC-CT och U:F.S.  Vi har 24 timmars leveransservice i de flesta delarna av Sverige.

Klicka här för att  komma till ToolClub.se

Du hittar också begagnade maskiner och tillbehör i vår blocketbutik www.blocket.se/dorato