Om Dorato Tools

zcc logo

”Produktivitet – Tillgänglighet – Kvalitet”

Dorato Tools

Dorato Tools är en rikstäckande leverantör av verktyg för skärande bearbetning. Vi kan erbjuda exklusiv tillverkning av specialverktyg från Granlund Specialverktyg. Från ZCC Cutting Tools erbjuder vi ett komplett program av hårdmetallverktyg och hållare för svarvning, fräsning & borrning. Från Granlund Tools erbjuder vi ett heltäckande program av verktyg för försänkning och bakplaning. Från SU-Matic kan vi erbjuda grundhållare och drivna verktyg för en rad maskinfabrikat.

Vår Affärsidé

Vår affärsidé är att sänka dina produktionskostnader. Detta gör vi genom att erbjuda proffessionell, snabb och högkvalitativ service inom skärande bearbetning. Våra ledord är ”Produktivitet – Tillgänglighet och Kvalitet”. Det är vårt mål att du som kund ska känna att vi tillför dig detta.

Nära dig

Dorato Tools strävar efter att jobba nära dig. Våra skärtekniker finns ständigt till hands för att stötta Dig som kund när det behövs. Genom vår organisations uppbyggnad har vi korta beslutsvägar och vi kan jobba snabbt, flexibelt och effektivt.