Information om Doratos beredskap och arbetssätt med anledning av Corona-viruset

Till att börja med hoppas jag innerligt att ni själva och era kollegor mår bra och även att er verksamhet fungerar med minsta möjliga störningar i tider som dessa.

Vi följer naturligtvis, som alla andra, dagligen utvecklingen i Sverige, Europa & resten av världen. Till dags dato har vi med vår leverantörsflora inte drabbats av några störningar i leveranser eller lagertillgängligheter och enligt våra leverantörer är den närmsta tiden framöver också säkrad. Även om våra leverantörer just nu har säkrat lager, transporter och produktionsanläggningar är det flera som i all välmening manar till att öka de lokala säkerhetlagren lite uti fall att.

Vi har fått flera frågor kring vår kinesiska leverentör ZCC-Cutting Tools (Kinas största tillverkare av hårdmetall), till dags dato har inga produktionsstörningar förekommit och inte heller i försörjningskedjan till Europa-lagret i Tyskland. ZCC-Cutting Tools har inte heller vare sig kontor eller produktionsanläggningar i de hårdast drabbade områdena av Kina.

De flesta företag i Sverige försöker nu naturligtvis att begränsa alla fysiska möten till sitt minimum. Vi försöker självklart att vara behjälpliga på alla sätt vi kan utan att nödvändigtvis besöka er fysiskt, vi har tillgång till flera olika typer av onlinemöten i händelse av att vi behöver dela bild eller presentationer, eller via telefon.  Naturligtvis har vi också full service via vår webshop ToolClub.se, där ni också kan chatta med oss.

Med vänliga hälsningar: 

Dorato Tools AB

Magnus Skilberg, 

VD